Bioterapija.com
     

 

     
 

1.

Po štiridnevnih terapijah lahko rečem, da se mi je splošno počutje izboljšalo, predvsem bolečine v hrbtenici zaradi lumbaga. Vsem želim veliko uspehov še naprej in se še vidimo.

Sonja B.

2.

To je treba samo doživeti. Moje počutje oziroma stanje po štirih terapijah je odlično. Noga je oživela. Ce bo treba se zopet naročim.

Mara H.

3.

Ob zaključku terapije neverjetni ucinki, vse gre samo na bolje, če ne poskusiš ne verjameš. Vse najboljše še naprej.

Janez K.

4.

Kot več letni kronični bolnik jemljem zdravila z veliko stranskimi učinki. Posledica moje kronične bolezni je skolioza (kriva boleča hrbtenica). Stranski učinki zdravil pa so otekanje nog, tresenje rok in hitro nihanje razpoloženja. Ortoped mi je priporočil operacijo, vendar se zaradi osnovne bolezni in zdravil zanjo nisem odlocila. Tako sem leta živela z bolecinami v križu, oteklimi nogami, kar mi je oteževalo gibanje. Vse to pa je samo še poslabšalo moje psihicno stanje. Pozitivni ucinek bioterapije sem videla pri sorodniku. Odlocila sem se, da poskusim… Za menoj je že pet tretmajev. Bolecine v križu nimam vec, nic vec mi ne otekajo noge, grba zaradi skolioze se je zmanjšala, tudi držim se bolj vzravnano. Zaradi vsega naštetega je tudi moje psihicno stanje bolj pozitivno in bolj umirjeno.
Vesela sem, da sem poskusila, saj so tudi izvidi boljši. Spremembe na bolje pa so opazili tudi drugi.
Ljudem, ki izvajajo bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča se iskreno zahvaljujem in želim veliko dobre volje in uspeha pri njihovem delu.

Darja H.

5.

Pred petimi leti so se mi začele pojavljati bolecine v križu. Ugotovljeno je bilo, da imam močne degenerativne spremembe v lumbagialnem delu hrbtenice s spondilatrozo. Napotena sem bila na fizikalno terapijo. Proti bolečinam sem uživala analgetike, zaradi katerih sem dobila še želodčno razjedo. Pred dvema letoma se je pojavilo še mrtvičenje nog, mišični krci in bolece premikanje nog. Ker zaradi obrabnih sprememb medvretencnih plošcic. Operacija pri meni ne pride upoštev. Ortoped mi je priporočil, da se pričnem gibati s pomočjo palice ali bergel. Hoja pri 55 letih z berglami ? To pa ne ! Poskusila bom še z alternativno medicino. Kiropraktik me je sicer poskušal razgibati, a brez uspeha, saj so bolečine, mišicni krci ter mrtvicenje nog ostali. Odlocila sem se, da se bom prijavila k bioenegretiku g. Zdenku Domančiču (čakalna doba, da se naročiš na terapijo je 8 mesecev). Ravno v tem casu pa so na Duplici pri Kamniku njegovi učenci bioterapije odprli Hram zdravja in umetnosti. Čakalna doba je samo 7 dni. Že po prvih štirih terapijah so bolečine ponehale, mišični krči so se pojavljali redkeje, premikanje je postalo lažje. Po šestih ciklusih terapije sem popolnoma brez bolečin, noge me ubogajo, krčev mišic ni, mrtvicenje noge je prenehalo. Hodim normalno po stopnicah, pričela sem zopet telovaditi vsak dan po 30 minut in kar je najboljše – ne jemljem nobenih zdravil proti bolečinam, tako, da se mi je želodčna razjeda tudi zacelila.
S pomocjo bioterapije so se predvidevanja klasične medicine – da bom v bodoče hodila le s pomocjo bergel – pokazala za napačna!

Dragica M.

6.

Bom na hitro povedal. Žal mi je, da nisem že prej prišel sem na BIOTERAPIJO, saj mi je zelo pomagalo. Res sem hvaležen Borisu in vsem ostalim, ki so tukaj in pomagajo ljudem. Zelo sem navdušen in prepričan sem, da bom še prišel, če ne zaradi zdravja, kar upam, da ne, pa zaradi dobrega vzdušja in pozitivnih ljudi. Še enkrat hvala in še tako naprej.

Uroš U.

7.

Moje zdravstvene težave oziroma bolečine, so bile pred nekaj meseci tako hude, predvsem v predelih sklepov, hrbtenice, ponavljale pa so se tudi vrtoglavice. Zaradi tega sem bil prisiljen več ali manj počivati.
Zvedel sem za PEROZ, HRAM ZDRAVJA IN UMETNOSTI.
Povezal sem se z njimi in pomagali so mi k boljšemu pocutju, kar se je pokazalo že po prvi terapiji. Po nekaj dnevnih terapijah v »Centru« se danes mnogo bolje počutim, lažje hodim in tudi bolečine v sklepih in hrbtenici so se občutno zmanjšale.
Vsem, ki imajo podobne težave, priporočam, da obiščejo »Center« v Kamniku.

Danilo U.

8.

Slavi in Boris – čudovita cloveka, ki te napolnita z energijo že samo s svojo prisotnostjo. Hvaležna sem, da da so se naše poti križale in upam, da se bodo še kdaj. Hvala in srečno

Janja N. in Rajka

9.

Počutje ob prihodu – glavobol, utrujenost, boleča vratna vretenca. Terapija pri Borisu. Počutje po treh dneh – smeh, smeh, smeh …. in še smeh.

Darja K.

10.

Ko sem začel z zdravljenjem, sem se takoj počutil bolje. Sedaj je zelo dobro in vem, da mi je vse to zelo pomagalo.
Tako vem, da bom nadalje še hodil na to zdravljenje.
Zahvaljujem se vam za tako uspešno zdravljenje.

Milan P.

11.

Oba z ženo sva bila deležna uspešnih postopkov terapije, ki bodo še s prihodnjimi tretmaji izboljšali premičnost posameznih sklepov. Še posebej pa moram pohvaliti izjemen odnos obeh zdravilcev do posameznih tretirancev, ki pa jih pestijo povsem različne težave. Vse čestitke z željo enake uspešnosti še naprej.

Miran in Elica P.

12.

Na terapijo sem prišla, ker ima starejši sin težave s kolki. Mislim, da terapija zelo pomaga. Tudi sama sem bila deležna terapije in si s tem odvrgla velik del bremen, predvsem težave s spanjem, stresom … Iskrene čestitke g. Borisu, ki je najmlajšemu sinu uspešno pomagal pri kašlju. Še enkrat hvala in v želji, da se spet srečamo.

Brigita, Žan in Žiga

13.

Na prigovarjanje prijatelja sem se odločil, da obišcem g. Borisa. Prišel sem v pozitivni fazi depresivnosti, ko sem se počutil v redu z željo, da se mi pocutje stabilizira in da ne bilo depresivnih in nevforičnih faz. Telesno se po prvem ciklu terapij (4x) počutim dobro in tudi fizično se počutim bolje.

Jože S.

14.

Mir in ljubezen – ta božji dar pogojuje tudi vaš dar v zdravilstvu. Zaupam bratu in sestri Štrukelj. Iz srca klicem: Hvala ter želim, da tudi drugi zvedo za vaju, ki vaju v današnjih dneh zelo potrebujejo. Kaj naj rečem – tudi beseda Hvala se mi zdi premalo, rada bi vama darovala, kar vidva potrebujeta in da vaju to razveseli.

Ljoba


15.

Za bioterapijo sva se odločila na podlagi priporočila bratovega sodelavca. Trenutno sva zaradi izgube sina pod velikim stresom, a so ga bioterapije zagotovo zmanjšale. Mož je prišel predvsem zaradi težav s hrbtenico – čuti se reakcija in že delno izboljšanje. Moja noga in hrbet sta boljša, predvsem pa odhajam domov bolj sprošcena. Verjamem, da bo minilo, po vajini zaslugi.

Marinka in Blaž

16.

Za bioterapijo so me priporočili prijateljli in ni mi žal, da sem se odločila za to čudovito zdravljenje. Moj hrbet je boljši, kljub temu, da je še malo reakcije. Lepo se vama zahvaljujem za čudovito zdravljenje.

Pepca O.

17.

Pravijo, da sem še premlada za vse težave, ki jih imam (44 l.) – (glavoboli, hrbtenica, ledvice, mehur, črevesje …). Pa saj se z njimi srečujemo danes prav vsi. Le s to razliko, da sem sama poskusila vse, kar mi je prišlo pod roke – (od tečajev pozitivnega mišljenja, joge, tibetanske vaje, dihanje, pozitivne afirmacije do sprememb prehranjevanja in zdravega nacina življenja ). Prebrala sem že ogromno knjig in še se vedno znova izobražujem, pa se težave ponavljajo in so vedno hujše. Ker si sama nisem znala več pomagati, sem se obrnila na g. Slavi. Sem zelo hvaležna, da sva se spoznali. Zahvaljujem se za njeno znanje in energijo, saj so rezultati vidni že po prvi terapiji.
In odlocila sem se, da jo bom obiskovala toliko casa, da se postavim zopet v normalen tok življenja. In cudeži se dogajajo prav vsak dan.
Srečno !

Karmen Z.

18.

Le tisti kateri to doživi verjame. Poskusi, pa boš videl. Boris, hvala ti ! Vem, da se bova še srečala.

A.R.


19.

Hvala za novo življenje !

Bojana T.

20.

Bioterapije sem se udeležil preventivno. Imel sem srečo, da sem lahko prisostvoval še pri dveh terapijah. Ker v življenju ni naključij, hvala Borisu in Slavi, da sta mi odprla vrata v nov svet, svet drugih dimenzij.

Igor Š.

21.

Prav v vsakem trenutku lahko svobodno izbiramo in vsaka izbira določa smer našega življenja. Sama sem imela srečo, da sem izbrala pot v Kamnik, k dvema izjemnima clovekoma. Po štirih zaporednih terapijah se je tisto nemogoče spremenilo v mogoce – dan brez bolečin v hrbtenici.
Boris, hvala za vso toplino, potrpljenje, humor in za dobro presojo, kdaj je potrebno vztrajati. Hvala za nov začetek.

Danica Š.

22.

Prišli smo zaradi sina Žana, ki je zelo hropel. Z vsako terapijo, se je njegovo stanje izboljševalo. Zelo smo srečni, ker se je njegovo stanje izboljšalo tako, da hropenja ni vec.
Pridemo še !

Družina K.

23.

Prišel sem zaradi kratkovidnosti. Očal še nisem nosil in jih verjetno tudi ne bom. Borisu je uspelo to kar nisem pričakoval v popolnosti. Ce se izrazim, mi je »pomil okna«. Hvala ! Pridem še.
Miran

24.

K gospodu Borisu sem prišla zaradi razno raznih nadlog. Moram priznati, da že po prvem srečanju na terapiji sem se pocutila znatno boljše in popolnoma zaupam njegovim zlatim rokam.

Hvaležna Marija C.

25.

Vrnila sta mi energijo in ponovno občutim veselje. Topla cloveka sta in lepo se je z vama družiti, Rada vaju imam … Hvala in srecno

Helena G.

26.

Kljub temu, da na začetku terapije nisem povsem verjela v izboljšanje mojih težav, sem se na koncu o tem trdno prepričala. Stanje – zdravje se mi je povsem izboljšalo, zato sem g, Borisu izredno hvaležna. V kolikor bo potrebno, se sigurno še oglasim. Hvala in veliko uspehov še v naprej .

Lili P.

27.

Hvala Vsevišnji Božanski Osebnosti, ki mi je dala možnost, da se zopet počutim zdravo. Hvala Boris, globoko iz srca, da si bil orodje v Njegovih rokah.

Urška
28.

Šele zdaj sem dokončno spoznala kaj pomenijo dobre misli, prave roke, dober človek.
Hvala obema !

Zdenka D.

29.

Obema se zahvaljujem za tople sprejem in za vse olajšanje mojih težav pri mojem zdravju.
Lep pozdrav

Stanko V.

30.

Ceprav sam lahko pomagam drugim, je malo posameznikom uspelo to kar je uspelo tebi Boris in Slavica, da sta mi pomagala odpreti prehod energije skozi moje telo na boljše.
Hvala Boris in Slavi

Alek P.

31.

Nekoč pred letom dni sem rekel: »Boris ne me hecati, jaz ti to ne verjamem !« Danes se oproščam Boris in Slavi. Hvala vama, da lahko normalno hodim in spim.

Branko G.